woensdag 26 februari 2014

Verhuisd, birds


Voor dit kaartje heb ik als achtergrond een stempel gebruikt van Artemio. Enkele huisjes opnieuw gestempeld, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Ik was eerst niet van plan om in het midden een cirkel te maken, maar dacht wel dat het een leuk idee zou zijn. De vogeltjes een kleurtje gegeven en in het midden geplakt. Verhuisd gestempeld en ook verhoogd opgeplakt. Hier en daar nog een blinkend steentje en de hoeken afgerond. Het is niet zo goed te zien op de foto maar het papier heeft een beetje een gouden schijn.

Een stukje van de envelop. Ook met stempels van Artemio,
maar een andere stempelset.

7 opmerkingen:

Charlotte zei

Weer een leuke kaart Sofie! Tof hoe je het verband legt tussen 'verhuisd', vogelhuisje en de twee vogeltjes. Het geel is lekker opvallend en zomers!
Groetjes,
Charlotte

Ellen zei

Volgens mij heb ik die stempelset met de vogelhuisjes ook! Wat een geweldig idee om die huisjes zo te gebruiken. Helemaal leuk hoe je sommige huisjes verhoogd en gekleurd hebt opgeplakt.
Groetjes, Ellen

Anita zei

Wat een leuk verhuiskaartje! lekker vrolijk zo :)
groetjes, Anita

Ann zei

Leuk!
Groetjes, Ann C

Karin zei

Mooi kaartje, origineel idee om vogelhuisjes te gebruiken voor een verhuiskaartje!
Groetjes, Karin

Lindeke zei

Superleuk kaartje in dat vrolijke gele kleurtje Sofie! Groetjes, Linda

Unknown zei

Ben zelf fan van vogeltjes, maar heb er geen stempel van...nog geen? Maar je kan er altijd leuke knippen. Ik heb trouwens een nieuw blogje nog in opbouw, maar er staat al wat op. Kaartenendoosjes.blogspot.be
Neem daar gerust ook eens een kijkje.
En de appelcake zeker doen!