zondag 17 november 2013

een nieuw huisje..Wat is het druk druk druk! Ik ben vorig jaar afgestudeerd en volg nu de specifieke lerarenopleiding in 1 jaar, maar het is een hele organisatie (zeker omdat ik in 3 scholen stage ga lopen).. Veel komt er niet in huis van knutselen helaas. Ik zag daarnet wel dat ik de candy bij Anita heb gewonnen, waarvoor dank, ik vind het echt een prachtige stempelset. Ga zeker eens kijken op haar blog want ze maakt zeer mooie kaartjes!

Wij moesten een tijdje geleden naar een housewarming gaan en hiervoor maakte ik uiteraard een kaartje. Ik was toen wel in een creatieve bui, want het resultaat is een beetje anders dan je hier gewoon bent van mij. Toen ik in mijn kast keek zag ik de schelp-stempel die me aan een slakkenHUISJE deed denken.. vandaar mijn keuze voor de stempel, maar het was misschien toch wat ver gezocht dus heb ik op de achtergrond ook nog wat vogelhuisjes gestempeld. De grote stempel heb ik be-inkt met Distress inkt waardoor je een soort van vage afdruk krijgt. Nog wat afgewerkt met een zinnetje, wat witte stippellijntjes,.. en de kaart is klaar!


8 opmerkingen:

Anita zei

Wat een leuk artsy kaartje!
Je stempelset is vandaag op de post gegaan, laat je even weten of het goed is aangekomen?
groetjes, Anita

Margot zei

die is gaaf, heel origineel!

Ellen zei

Wat een gave kaart! Goed bedacht zo met dat slakkenhuis.
Groetjes, Ellen

Lindeke zei

Wat heb je het druk Sofie!!
Gelukkig vind je nog de tijd om wat te stempelen! Je kaartjes zijn zeer mooi! Leuk idee met dat slakje!!
Groetjes, Linda

Anneke zei

Leuk bedacht dat slakkenhuisje!
Mooie takkenstempel ook!
Succes met de studie verder.

Beverley zei

Beautiful & so unique. Hugs Bev x

Wendy ten Hove zei

Errug leuk gedaan met het idee van dat slakkenhuisje, Sofie! En helemaal niet te ver gezocht, hoor, vind ik. De leuke huisjes op de achtergrond staan wel superleuk trouwens!!
Groetjes, Wendy

De hobbydroom zei

Wat een gaaf idee! Je moet er maar opkomen zeg...super!

lieve groetjes van ons 2'tjes