vrijdag 28 juni 2013

Celebrate today -horses


Dit kaartje maakte ik voor een vriendin, die zot is van paarden. Ik haalde wat oude stempels boven om deze kaart te maken. Eerst met distress inkt de 'zon' gemaakt en de paardjes erover gestempeld. Dan een stukje papier genomen (geel is trouwens haar favoriete kleur) en bestempeld met wat hoefijzers. Afgewerkt met een tekststempel, een lintje en tenslotte de hoeken afgerond. Ze is pas 5 juli jarig dus ik hoop dat ze er blij mee zal zijn. Vele groetjes!

Hi, I made this card for a friend who loves horses. I first made a 'sun' with some distress ink and stamped the horses on top. Next I stamped some horseshoes on a yellow design paper (which is also her favorite color). Finished with a text stamp and some ribbon. Hopefully she'll like it. Greetz!

Envelope

7 opmerkingen:

Ellen zei

Mooi paardenkaartje! Vind de zon erg mooi. Wat leuk dat je ook echt paardenstempels hebt om te gebruiken. Vooral die hoefijzertjes zijn erg leuk.
Groetjes, Ellen

Wendy ten Hove zei

Wauw, deze is super, zeg! Zeker voor iemand die gek is op paarden! Dat hoefijzer is geweldig, prachtig patroon heb je daar mee gemaakt! Top!
Groetjes, Wendy

Anita zei

Prachtig kaartje, mooi gedaan met die zon en de hoefijzers!
groetjes, Anita

Juisie zei

Die zo is net echt! Maakt het een romantisch geheel, knap stempelwerk! Groetjes Joyce

Juisie zei

ZoN bedoelde ik natuurlijk...

Laura Sterckx zei

Mooie kaart, Sofie! Die zon is echt heel mooi! :)

Ihre Marina Hutflies vom Bastelshop www.Hobby-crafts24.eu zei

Hoi Sofie, ik ben ook belgische en woon al een tijdje in Duitsland. Jij maakt toffe werkjes. Ik wordt je folgertje. Het zou echt leuk zijn dat je me op mijn blogje en mijn winkeltje bezoekt. Ik heb eerst nieuw geopend en geef 15% Rabatt an alle nieuwe bezoekers!! Mijn onlineshopje is ook in het nederlands! Vele lieve groetjes van Marina