zondag 14 april 2013

Tulips-veel plezier
Dit is één van mijn allereerste (houten) stempels. Ik heb hem gestempeld op wit papier en ingekleurd met de copics (hoewel het daar eigenlijk geen ideaal papier voor is). Afgewerkt met een tekststempel en lintje. Ik vind het een vrij klassieke kaart.

This is one of my first (wooden) stamps. I stamped it on white paper and colored it with my copics (although it's not the perfect paper fot it). I finished with a text stamp and a ribbon. It's a classic card.
Afgelopen maandag was het mijn verjaardag, ik heb o.a. koekjes gebakken om te verdelen onder m'n vrienden (kletskoppen, kokosrotjes, kattentongen en een cakeje met speculaas). Ik zag de laatste tijd zoveel leuke zakjes online dus wou het ook eens proberen. Weten jullie waar je zo een zakjes kan verkrijgen, want deze heb ik zelf met folie moeten maken??

Last monday it was my birthday and I made some cookies. Lately I see al lot of these little bags filled with sweet stuff and wanted to make some by myself.

9 opmerkingen:

Mieke zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag, ziet er leuk uit! Zo'n zakjes heb ik een tijdje geleden bij de Action gekocht. Ik denk dat je ze in hobbywinkels of misschien zelfs de supermarkt ook kan vinden?
Je kaart is inderdaad klassiek, maar daarom zeker niet minder mooi. Ik vind hem heel erg leuk!

Anneke zei

IN winkels waar ze papierwaren, verpakkingsmateriaal, papieren bordjes.....verkopen. Daar hebben ze dergelijke zakjes met een bodem, ideaal voor koekjes ed. In hobbywinkels vind je zo'n cellofaan zakjes om kaartjes in te doen, maar die hebben geen bodem.

Leuk effect door het structuurpapier. Mooi ingekleurd ook!

Christine zei

Je kaartje is heel mooi Sofie en er zijn altijd mensen die zo'n klassiekertje wel mooi vinden. Nog een dikke proficiat met je verjaardag!
Liefs
Christine

Marijke zei

Mooi kaartje en wat een leuk en lekker gevuld zakje!!

Groetjes,
Marijke

Berlinde zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag Sofie!
Heel mooi kaartje heb je gemaakt!
Lieve groetjes, Berlinde

Wendy ten Hove zei

Wauw, wat een prachtig boeket heb je daar gemaakt en wat leuk dat het een van je eerste stempels was! Mooi gedaan! Je cadeautje is ook erg leuk en gezellig!! Van harte gefeliciteerd alsnog, hoop dat je zelf ook een beetje lekker verwend bent!!
Groetjes, Wendy

K-Creatief zei

ook voor jou een dikke proficiat met je verjaardag, heb de indruk dat er veel mensen in deze periode verjaren :)

Het is een mooie kaart, bloemen vind ik altijd mooi om op een kaart te zetten,

groetjes,

Karin

Unknown zei

Nog een leuke verjaardag gewenst.
De zakjes kan je verkrijgen bij de AVA papierwaren of bij de Makro. Daar schaf ik ze me tenminste meestal aan. Je hebt ze in verschillende maten.
Meestal per 100 of zo, maar dat vliegt er zo door, geloof me.

Diane zei

Leuk gedaan.ziet er trouwens lekker uit!
De zakjes zijn te verkrijgen bij AVA. Allerlei verpakkingen, papier en tafelversiering, bureaumateriaal, ...
Geniet nog wat na van je verjaardag!
Groet,
Diane