maandag 28 mei 2012

(Flower)²


Deze fleurige kaart maakt ik met een stempel van HA en papier van Basicgrey. Ik kleurde de bloemen in met Distress inkt en water (was al een hele tijd geleden!) nadat ik ze geëmbossed had met zwart poeder. Het binnenste van de bloemen is bewerkt met Copic markers om het iets donkerder te maken.

This colorful card is made with a stamp from HA and paper from Basicgrey. I colored the flowers with Distress ink and water after I embossed them with black powder. The center of the flowers is colored with Copic markers to make it a bit darker.

Voor deze kaart heb ik dezelfde bloemenstempel gebruikt als hierboven. Gestempeld op zwart papier en wit embossing poeder gebruikt. Nog wat versierd met rode steentjes. Ik heb er bewust geen tekst op geplakt omdat ik nog niet weet waarvoor ik het ga gebruiken. En ik vind het zo ook best wel mooi.

Welke variant vinden jullie de mooiste?

For this card I used the same flower stamp as above. It's stamped on black paper and covered with white powder. To finish I added some red rhinestones. I didn't make a text to put on the card because I do not know for which occasion I will use it. And I find it quite nice like that.

Which one do you prefer?

11 opmerkingen:

Laura S. zei

Ik vind de eerste het mooiste :). De bloemen zijn zo mooi ingekleurd! Vele groetjes!

Juisie zei

Mooi weer Sofie, ik vind ze allebei bijzonder. De eerste is mooi, kleurrijk en vrolijk, de tweede is een hele andere stijl maar ook echt iets, dat wit zo afstekend op het zwart, en dan die rode accenten, mooi gedaan! groetjes Joyce

Mieke zei

Wat zijn ze leuk! De eerste is fris en vrolijk, de tweede vind ik heel stijlvol. Welke vind ik de mooiste... Hangt af van de gelegenheid ;-) Ik zou niet kunnen kiezen!

Ellen zei

Eerlijk antwoord? Ik vind die zwart-witte met de rode glimsteentjes wel erg mooi. Die heeft wat chiques.
Groetjes, Ellen

Marjolein zei

Wauw! Erg gaaf! Vooral die zwart! Erg stijlvol. En de rode hartjes springen er echt uit!
Groetjes,
Marjolein

Berlinde zei

Leuke kaartjes Sofie, maar de zwarte vind ik toch het mooist!!

Je vroeg hoe ik die vlinders op mijn kaartje maakte. Ik stempel ze met archival- of distress inkt en bewerk ze met clear embossing. Dan gewoon uitknippen!

Lieve groetjes, Berlinde

Ellen zei

Ik vind ze beide mooi maar die onderste net wat aparter dan de bovenste ;-)
Groetjes Ellen

Christine zei

Ze zijn beiden prachtig maar mijn voorkeur gaat naar de zwart-witte!
Liefs
Christine

Charlotte zei

Supermooie kaarten Sofie! Schitterend hoe de kleuren er letterlijk uit springen!
Groetjes,
Charlotte

Karin zei

Voor mij ook de zwart- witte! Prachtig!
Groetjes

José zei

Supermooie bloemen zeg. Ik vind de kleurenversie het mooist. Die knalt van het scherm af!
Groetjes, jose