woensdag 30 mei 2012

Fish


Het idee voor deze kaartjes vond ik een hele tijd geleden (weet niet meer waar, sorry). Het visje en de belletjes zijn gestempeld op acetaat (met Stazon inkt). Eronder wat bewerkt met gekleurd papier. Het geeft een speciaal effect aan het kaartje, maar het is niet zo goed te zien op de foto.

I found the idea for this card some time ago (don't know where, sorry). The fish and bubbles are stamped on acetate (with Stazon ink). The background is made of colored paper. It gives a special effect on the card but you can't see it well on the picture.


Ik wil ook graag meedoen aan deze give-away van de blog Mi cas es su cas. Bij 200 volgers wordt deze weggeven, neem zeker eens een kijkje.10 opmerkingen:

Marit zei

Hoi Sofie,

Wat een superleuke kaartjes! De achtergrond past perfect bij die visjes, heel erg mooi gedaan!

Groetjes,
Marit

Karin zei

Knap gedaan! Je visjes zwemmen leuk op die mooie achtergrond!
Groetjes

ScrappyDoo zei

ooooo die zijn leuk!! Enig met die visjes en die mooie achtergrond. Leuk dat je mee doet met de give away!!

Charlotte zei

Heel knappe kaarten Sofie! De kleuren zijn erg goed gekozen en dan de vissen met de golven! Supertof en voor alle gelegenheden te gebruiken!
Groetjes!
Charlotte

Ellen zei

Wat een gave vissenkaarten heb je gemaakt! Prachtig van kleur ook.
Groetjes, Ellen

Mieke zei

Die kaartjes zijn echt super leuk!
Dus je hebt ze gestempeld met witte Stazon inkt? Ben je daar tevreden over? Ik zou ook graag witte inkt willen, maar ik weet niet goed welke ik moet nemen. Jammer dat je ze niet altijd eerst kan testen ;-)

Moran zei

Het is idd moeilijk te zien, maar het is wel een leuk effect

Juisie zei

Wat een vrolijke, frisse kleuren, en wat een leuk effect! Ik heb volgens mij nog niet eerder vissen gebruikt om mijn kaart, wel een leuk idee om ze zo te laten zwemmen! Groetjes Joyce

Berlinde zei

Leuke kaartjes Sofie!
Lieve groetjes, Berlinde

Laura S. zei

Hele mooie kaarten! Die golf vind ik heel tof gedaan! Ga ik ook zeker is proberen!