zondag 3 juli 2016

Vlinders x 4


Zoals sommigen misschien al merkten heb ik een nieuwe header gemaakt. Dat was eens nodig, na 5 jaar :). De kaart vind je hier ook in het bericht terug. Ik heb voor de vlinder gekozen omdat ik echt graag stempel met vlinders. Mijn allereerste (houten) stempeltje, meer dan 10 jaar geleden, was ook een vlinder. Deze gebruikte ik toen nog om mijn 'briefpapier' te versieren. Ook mijn watermark op de foto's bezit een vlinder. Bij deze vormen de vlinders dus wel een beetje de rode draad in mijn stempel-geschiedenis :).

Wat meer over de kaarten. Ik gebruikte opnieuw de grote stempel van Studio Light. Deze heb ik ingekleurd met copics (helemaal niet volgens de juiste 'techniek', oeps..). Onlangs kocht ik ook nog een hele hoop copics bij Claudia . (Ik ben er zo blij mee!) Blijkbaar wonen we in dezelfde gemeente en hebben we dezelfde passie :D. Neem zeker eens een kijkje op haar blog.
Verder wat mooi papier gebruikt en de kaart is zo goed als af. De vlinders zijn nog verhoogd opgeplakt en ook wat versierd met plakparels.

3 opmerkingen:

Creatiels zei

een leuke 'vlinderreeks' heb je gemaakt. Vlinders zijn inderdaad een dankbaar onderwerp voor kaartjes.
groetjes
Els

Ellen zei

Wat een prachtige vlinderreeks, Sofie! Gaaf dat de kaart met de rode vlinder in je nieuwe header terugkomt. Die kaart 'knalt' lekker qua kleur. Maar ook de andere drie zijn erg mooi van kleur. Wel grappig dat je allereerste stempeltje ooit ook een vlinder was.

Claudia Rogier zei

Leuke kaartjes en helemaal tof dat je terug naar mijn blog linkt.

grtjs
Claudia