maandag 25 juni 2012

House MouseHallo! Ik ben er een weekendje tussenuit geweest (festival), maar had dit kaartje ervoor nog gemaakt. Het kaartje is gemaakt met een House Mouse stempel. Ik heb deze al enkele jaren, maar gebruikte ze vooral in het begin. Met de opkomst van de transparante stempels verwaarloos ik mijn houten stempels (en ik heb er zeker meer dan 100 houten :s), echt jammer eigenlijk. Hebben jullie dat probleem ook? Ik heb trouwens ook nog niet veel kaarten tegengekomen op blogs met deze stempels, hebben jullie er enkele uit de House Mouse collectie? Ik vind ze alleszins super schattig!
13 opmerkingen:

Juisie zei

Ik vind hem echt leuk, je kaartje! Ik heb zelf geen houten stempels. Vind wel echt dat je deze stempel mooi hebt gebruikt, zo los van elkaar en in veel mooiere kleuren dan het voorbeeld op de houten stempel ! Groetjes joyce

Nelleke zei

Wat een schatje zeg.
Ik heb eigenlijk niet veel stempels, ik doe dit maar weinig, wil het wel meer gaan doen, ben eigenlijk pas weer begonnen om andere kaarten te maken dan ik altijd deed.
Misschien straks in de vakantie wat spulletjes mee om te kleuren.
|Groetjes,
Nelleke

Eline Jansens zei

Zo liiieeeef!
Ik hou echt van houten stempels maar koop er geen wegens plaatsgebrek =(
Echt zeer leuke kaart!
Gaan graspoppen? of een ander festival?

Moran zei

Ben er fan van, wil er mij nog enkele van aanschaffen. Super leuk! examenstress dus voorbij?

Marijke en Chantal zei

wt een mooi kaartje en zo lief het muisje zwierend aan een tuowtje! Prachtige stempel. Zelf heb ik heel weinig houten stempels.
Groetjes, Marijke en Chantal

Ellen zei

Ik kende de house mouse nog niet, maar ik vind hem wel helemaal leuk. Dat vind ik trouwens ook van houten stempels: gaaf zijn die.
Groetjes, Ellen

Berlinde zei

Een erg mooi kaartje Sofie, leuk hoe je dat muisje aan een stukje touw hebt gehangen, heel schattig!
Lieve groetjes, Berlinde

Christine zei

Super!!! Ik gebruik eigenlijk het liefst houten stempels, vind ze kwalitatief veel beter. En die muisjes daar heb ik er ook een paar van maar ik gebruik ze eigenlijk te weinig nochthans zijn ze zo mooi!
Liefs
Christine

Anneke zei

Er kan niks aan houten stempels maar de unmounted zijn natuuurlijk veel makkelijker te stockeren he. Leuk hoe je hier dat touwtje 'echt' maakte! Prachtige kaart!

José zei

Ik heb ontzettend veel houten stempels EN clear stempels maar ik heb in de loop der tijd gemerkt dat ik niet zo'n superstempelaar ben. Ik geloof dat ik een grote heb met muizen idd.

Ik vind je kaart onwijs. Wat heb je die vlinder prachtig bewerkt en onwijs leuk dat je een touwtje hebt toegevoegd. Geeft heel veel dimensie. Mooie achtergrond ook!

Judiths-creablog zei

Wat een prachtige kaart! Leuk hoe je de stempel verwerkt hebt op de kaart. Ik heb ook veel houten en clear stempels en gebruik ze beide wel veel.

Groetjes Judith

Anoniem zei

Hele toffe kaart Sofie! Groetjes :)

Anoniem zei

Hele toffe kaart Sofie! Groetjes :)