donderdag 27 december 2012

Candles

Na het zien van deze fantastische blogpost bij Elke ben ik zelf ook aan de slag gegaan. Gestempeld en geëmbossed op servetten en dan met de heat gun versmolten. Zeer gemakkelijk en super leuk idee om cadeau te geven.

After seeing this amazing post from Elke's blog I started immediately. Stamped on a napkin and then heating it with the heat gun. Super easy and fun to make and to give as a present.

6 opmerkingen:

Juisie zei

Jahaa, dit is een leuke techniek he! Zo simpel! Maar het effect is geweldig. Ook altijd leuk inderdaad als presentje. heb er al een aantal gemaakt om cadeau te geven bij bijv. een jubileum, met het logo van de vereniging/bedrijf erop. Supermakkelijk en het scheelt ZOVEEL geld met wanneer je zo'n kaars moet bestellen of kopen! Jouw versies zijn heel leuk. Maar ook met geprinte plaatjes gaat het prima. Stukje tissue op een A4tje plakken door de printer halen, en je kunt elk gekozen plaatje gebruiken. Succes! Groetjes Joyce

Christine zei

Heel leuk en inderdaad leuk om te geven en zeker om te krijgen!!
Liefs
Christine

Ellen zei

Ja, dat heb ik ook al eens gedaan, super resultaat!
Mooi hoor!

Groetjes Ellen

Berlinde zei

Heel leuk gemaakt Sofie!
Lieve groetjes, Berlinde

Ellen zei

Dat ziet er gaaf uit! Ze zijn alledrie erg leuk geworden. Het klinkt inderdaad heel simpel, maar toch lijkt het mij nogal een gedoe. Als cadeautje is zo'n kaars natuurlijk helemaal leuk.
Groetjes, Ellen

Anoniem zei

Heel mooi en tof idee! Aangezien ik dit op 1 januari zie wil ik je een heel gelukkig nieuwjaar wensen! :)