maandag 6 augustus 2012

HB 2 U

Deze verjaardagskaart voor m'n mama is opnieuw gebaseerd op een kaart van Kristina Werner. Ik heb ook twee reepjes tape gebruikt, wat het papier wat 'breekt'. Ik vind het een leuk effect, maar het is niet echt te zien op de foto. De sterren heb ik vervangen door 3 vlinders (ze zijn een beetje verstopt :p).

This birthday card for my mother is again based on a card from Kristina Werner. I also used two strips of tape. I really like the effect but you can't see it on the picture. I replaced the starts by butterflies (they are hidden :p).

8 opmerkingen:

Marijke en Chantal zei

Wat leuk de wisselende reepjes papier met tape! In de vlinders zijn goed te zien. Mooi geheel!!

Groetjes, Marijke en Chantal

Ellen zei

Mooie vrolijke kaart Sofie!
Leuk met al die stripjes.
Groetjes Ellen

Berlinde zei

Een erg mooie kaart Sofie, leuk gedaan!
Lieve groetjes, Berlinde

Wendy ten Hove zei

Leuk met al die verchillende soorten papier! Lekker vrolijk! En door de diagonale lijnen en de pop-up vlinders, ook een heel dynamisch kaartje!
Groetjes, Wendy

Anneke zei

Leuk met die schuine streepjes!

Anoniem zei

Oh wat een mooie kaart! Welk papier heb je gebruikt?

Anita zei

Leuke vrolijke kaart!
Mooi blog heb je met hele mooie creaties, vooral die kaart met klaprozen, mijn persoonlijke favoriet, vind ik prachtig :)
groetjes, Anita

Ilse zei

Het is weeral een tijdje geleden dat ik nog eens ben komen kijken maar je hebt weeral mooie dingen gemaakt ! die tape is zo heerlijk te gebruiken hé ... en nu heeft Hema er al heel wat van in huis !
Groetjes
Ilse